0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Играчка за пожарна машина с дистанционно управление YGDKDIC, 8-канален радиоуправляеми двигател пожарна машина със светлина и осветление, звук, плъзгаща се по стълбат?

Играчка за пожарна машина с дистанционно управление YGDKDIC, 8-канален радиоуправляеми двигател пожарна машина със светлина

BGN 35.19
Налично

Сума

????МОЩЕН автомобил с ШЕСТ КОЛЕЛА : Тази играчка пожарна кола RC има шест колела, с мощен двигател, който може да се движи бързо и са подходящи за различни условия на местността.Децата могат да играят щастливо през цялото време.??? 8-КАНАЛЕН ФУНКЦИОНАЛНО ПРЕДИМСТВО : дистанционно управление позволява на пожарна кола да се движи напред, назад, завой на ляво, завой на дясно, смяна на музика, повишаване стрела на крана и т.н. на Един бутон автоматично показва възхода и суинг стрели и автоматично показва led индикатори (индикатори за захранване и сигнални светлини), за да се помогне на децата да се научат да работят.??? Радио контрол 2.4 Ghz : Кран с дистанционно управление, има реалистични детайли, а съотношението на продуктите е 1 : 24. Размер на камион с дистанционно управление, електронни везни, с една литиева батерия от 3.7 В, е 14, 8х4, 72х7 инча.Пожарна машина се захранва от две батерии тип АА батерии за дистанционното управление. ????БЕЗОПАСНОСТТА на ПЪРВО МЯСТО : Защитете детето си!Тъй като играчки са едни от най-често използваните продукти за деца, ние се надяваме да се осигури тяхната безопасност по време на игра.Нашите игрални комплекти са изработени от действително нетоксичен ABS-пластмаса, устойчив, издръжлив и лесен за моющегося.Нашите играчки са тествани на външна фирма CPC.Не съдържа кадмий, нетоксичен и не съдържа олово. ????САМО ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА : Този вид стоманобетонна пожарна машина лесна за експлоатация и може да стимулира голям интерес деца до разкривайки; Това е най-добрият подарък за рожден ден за деца, подарък за коледа!.Децата ще се радваме да се хвърли на помощ с тази реалистична 14,8-инчов играчка пожарна машина.Той е оборудван с автентични детайли за пожарна машина, от класически червен цвят до работна стълба, която се измъква и се обръща, за да можете да стигнете до огъня.Мигащи светлинни ленти и диспечера се добавя реализма на играта и може да се активира с натискане на бутон на дистанционното управление.Най-голямото ни предимство : бихме могли да конфигурирате повечето играчки от себе си.Играчки YGDKDIC помагат на децата да развият такива житейски умения като сътрудничество и работа в екип, творчество и въображение, критично мислене и решаване на проблеми, а също и важни двигателни умения.Този набор от играчки противопожарни коли умело изработен от висококачествени материали, тествана за да се гарантира дълготрайност и безопасна игра за вашите скъпоценни деца, за родители и деца са еднакво щастливи.

Свойства

Клиентите също избират