0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
48 х 50' 1/4 инча Хардуерна Кърпа 16 Калибровочная арматурни мрежи с Винил покритие за Ограда на Къща и градина и Проекта за благоустройството на дома (48 х 50)

48 х 50' 1/4 инча Хардуерна Кърпа 16 Калибровочная арматурни мрежи с Винил покритие за Ограда на Къща и градина и Проекта

BGN 78.88
Налично

Сума

ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА УСТОЙЧИВОСТ НА КОРОЗИЯ 】 Плат за оборудване 48"х 50" изработени от високо поцинкована стоманена тел № 23 и осигурява двойно покритие за максимална устойчивост на корозия и срока на експлоатация.Винилови настилки осигурява допълнителна защита.Може лесно да се режат с ножица.Монолитен или съставен е необходимо, без никакви проблеми. 【КВАДРАТНА МРЕЖА】1/4-инчов окото, гъвкава заваръчен тел, може да се използва за изграждане на стени и покриви от стоманена тел за пилета, за да се гарантира тяхната безопасност и предотвратяване на появата на орлите, лисици и миещи мечки.Квадратна дупка 1/4" x 1/4" все още достатъчно малко, за покриване на протеин. 【РАЗМЕР И ДЪЛЖИНА】стоманена тел 16 калибър, размер на окото 1/4" x1/4".Той е с дължина 4 метра на 50 метра и е подходящ за домашни и градински цели, включително разделители на имота и защитни калъфи, които можете да настроите в съответствие с вашите специфични нужди. 【ЛЕКОТА на ИЗПОЛЗВАНЕ】Гъвкава конструкция улеснява използването на сонда заваръчната тел в различни приложения, можете да я персонализирате според вашите специфични нужди. 【ПРИЛАГАНЕТО на】стоманена тел 1/4" x1/4", подходяща за различни проекти по благоустройството на дома.Широко се използва, е подходящ за бягане зайци, пиле, патица химикалки, зеленчукова градина.размер : 48" х 50'.

Свойства

Клиентите също избират