0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Гума на лепилен филм от гумена дръжка 3,5 см за нанасяне на много черен печат и плъзгане дръжка за инструменти за художествена пробиване(Зелен)

Гума на лепилен филм от гумена дръжка 3,5 см за нанасяне на много черен печат и плъзгане дръжка за инструменти за художествена

BGN 44.32
Налично

Сума

❤ Основен корпус брэйера изработен е от гума, а в средата на две торцов разполага с глух отвор за закрепване за монтиране на стена, конструкция е проста и е трайна. ❤ Гумен материал разполага с елегантен външен вид и добра възможност за търкаляне, като същевременно осигурява отлична степен на нанасяне на печатен цилиндър. ❤ Дизайн печатен цилиндър е проста, се състои от три части : дръжка, конзолата и корпуса на пулверизатор, гъвкава и удобна за употреба, здрав и практичен. ❤ Специална цилиндрична печат, може да се използва многократно, боядисани многоцветными пигменти, добър ефект и дълъг живот. ❤ Всички продукти са съвсем нови, ако имате някакви въпроси, заповядайте на консултация, ние сме винаги готови да ви отговори.Цвят : Зелен.

Свойства

Клиентите също избират