0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
2 Бутилки Лепило за удължаване на Мигли с Продължително задържане на SKY S+ 5 мл Професионален Черно Лепило За Удължаване на Мигли 1-2 с Бързо Сушене 6-8 Седмици Продължи?

2 Бутилки Лепило за удължаване на Мигли с Продължително задържане на SKY S+ 5 мл Професионален Черно Лепило За Удължаване

BGN 11.60
Налично

Сума

★ Лепило за удължаване на мигли Sky S+ / Лепило е по-бързо Време за Съхнене - 1-2 СЕКУНДИ.Ниско Ниво На Изпарения Лъскава Наситени С Черно Покритие. ★ Този мощен лепило за удължаване на мигли е невероятно живот, лепене (задържане) – 6-7 СЕДМИЦИ.Това лепило е едно от най-здравите свързващи лепила, предлагани на пазара.Вашите клиенти ще се чувстват така, сякаш те наистина получават най-добрите мигли, когато те траят дълго време. ★ Всички съставки лепило Sky S+ одобрени от медицината.Лепило за мигли Sky S+ НЕ СЪДЪРЖА ФОРМАЛДЕХИД и ЛАТЕКС.Идеален избор за майстори за изграждане на миглите. ★ Лепило за удължаване на мигли Sky S+ дава професионалисти повече точност и свободно време благодарение на бързата процедура.Опитайте се и се уверете, че това е висококачествен продукт. ★ 100% удовлетвореност Гаранция : Ние се стремим да предлагаме ви отличен търговски опит, да предоставят гаранция за качество и отлично обслужване на клиентите.Ако не сте 100% доволни от нашите продукти и ако те не отговарят на вашите изисквания, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти.

Свойства

Клиентите също избират