0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Закачалка за дрехи с нагрудником за медали,Рафт за притежателя на нагрудника за медали от 16 куки,Държач за стена с поддържането на местата за медали,Спортна гимнас?

Закачалка за дрехи с нагрудником за медали,Рафт за притежателя на нагрудника за медали от 16 куки,Държач за стена с поддържането

BGN 25.59
Налично

Сума

【КРАСИВА ЗАКАЧАЛКА ЗА МЕДАЛИ НАГРУДНИКА】Закачалки за медали SKHOO, изработени от подобрена стомана Премиум-клас 2021 година.те са не само красиви,но и с добро качество.Могат да се настанят по-голям капацитет до 11 килограма, е подходящ за окачване на тежки медали, като лигавник за маратона.Той е по-стегната акрилни дървени закачалки за нагрудных медали,но той по-тънък, отколкото те.С здрави куки разширение 16 бр. с предпазни ленти просто трябва просто да се мотае медали без загуба, винтове 4 бр. Лесен за инсталиране и лесен за използване. 【ДИСПЛЕЙ МЕДАЛИ НАГРУДНИКА ДИЗАЙН】-Басейн и луксозен бял с премиальным златен цвят За думи от стомана вместо от твърдия акрил или на дърво, което се показва на вашите медали и наградном нагруднике.Ние сме разработили най-трайни удължител 16 бр., окачена около притежателя, за да се избегне подхлъзване медали.Ултра Изсечен дизайн куки 2 бр. U увеличава пространството за съхранение и напълно използва вашия винил пластмаса и стената, което го прави свободен от елементарно.Умни допълнителни куки 2 бр. U нежно прилепват винили с пластмасово нагрудником. 【УПОРЯДОЧЬТЕ СИ ЛИГАВНИК за ДЖОГИНГ И МЕДАЛИТЕ】-С идеални медальными стелажи за крос-кънтри нагрудников размери на всяка : 14"Lx 9,25"Вата. За разлика от однофункциональной медальной закачалки На пазара,притежателят на медалите Skhoo с рафт за показване на нагрудников размери на всяка : 14"Lx 9,25"Вата.Тяхната проста форма и перфектен дизайн може да увеличи размера на вашия ваши wall mount съхранение на до 50%, което ще позволи да се мотае повече медали на едно и също място. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА И ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】-SKHOO проектирал 4 дупки за винтове, които позволяват лесно за инсталиране и лесен за използване, няма нужда от сложна инсталация за винтове с нагрудником Vinyls.Разработени 2 елемента U-Образни Куки лесно висеше Винили.Това е един чудесен начин за красиво и нежно защитава вашите стени. 【ПРОФЕСИОНАЛЕН МАРКА】- SKHOO-марка от САЩ, специализирана в повечето видове притежателите за дисплеи и системи за съхранение за външна и вътрешна употреба, се продават на световните пазари.Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.SKHOO настоява на висококачествени материали и производствени процеси, за да ви осигури отлично качество на стеллажа за изложбата на стоки.Ние сме уверени, предлагаме Гаранция за връщане на парите на нашите рафта с Трофеи и Медал.

Свойства

Клиентите също избират