0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Играта Osmo - Pizza Co. - Възраст 5-12 години - Комуникативни умения и математика - Образователна игра За iPad или таблет Fire (Изисква база Osmo)

Играта Osmo - Pizza Co. - Възраст 5-12 години - Комуникативни умения и математика - Образователна игра За iPad или таблет

BGN 39.99
Налично

Сума

OSMO - ТОВА е МАГИЯТА на : весели и наградената образователни игри.Децата си взаимодействат с тези ръчни произведения и таблета i Pad или Пожар, оживляя виртуални предмети и действия на детето (за игра не се нуждае от Wi-Fi).База Osmo и таблет i Pad/Fire, не са включени, необходими за игра.ОБУЧЕНИЕ : Приготвят пици за клиентите, събиране на такси и депозит отдаване (монети), както и да научат рентабилността на вашия бизнес.Допълнителни концепцията на играта, включват : Събиране, изваждане, финансиране, умствена математика, умения и комуникация (Pizza Co.). РЕГИОНАЛНО УМЕНИЯ : математиката на реалния свят на бизнес, пари, събиране, изваждане, в това отношение, бърза умствена математика, управление и развитие на бизнеса, социалното общуване, изслушване, критично мислене, наблюдение, творческо решаване на проблеми и основните бизнес-концепция.Осмо вижда и реагира на всяко движение в реалния живот.Е насочена към децата и любов към ученето.ВЪЗРАСТ И ВЪЗМОЖНОСТИ : Възраст от 5 до 12 години+. Играта е предназначена за нива от начинаещи до експерти.Осмо позволява да се продължи обучението.Аудио-и визуална обратна връзка в реално време дава възможност на децата да учат с помощта на експерименти в атмосфера, свободна от стрес.КАКВО има В КУТИЯТА : Пица/тава, Пълнеж, Парични плочки, Складываемое хранилище за игрови елементи и 1 заявление : Pizza Co.СЪВМЕСТИМОСТ С ПЛАНШЕТАМИ IPAD и FIRE : Съвместими i Pad : Всички i Pad, освен поколение 1-4, 9 и Mini 6. i Pad е до 2021 г. се изисква за : i Pad Air 4, i Pad Pro 11 инча и i Pad Pro 12,9 см.Минимална изисквана версия на i OS-i OS 10. Съвместими таблети Fire : 8-то поколение Fire HD 8, 9-то поколение Fire 7 и 9-то поколение Fire HD 10. Съвместимост с Fire HD 8 10-то поколение (2020 г.), Fire HD 10 11-ти (2021), изискват адаптер рефлектор, които се продават отделно.Описание на продукта Разработване на математически и парични умения с помощта на игра Pizza Co от Osmo, стартирайте свой собствен пица!Бързо се приготвят пици и се разчита отдаване, с помощта на гарнитурата и пари, за да инвестират печалбата си в обновяване на вашия магазин, докато вие подготвяте пътя си към това, да стане "голяма сирене"!Игри Osmo въплъщават в живота на творческото въображение на детето с помощта на ръчни устройства, които взаимодействат с таблета i Pad и/или Пожар и база Osmo (за игра не се нуждае от Wi-Fi). За игра Pizza Co изисква база Osmo, и тази игра не идва с база Osmo.За игра Pizza Co е необходимо да закупите база Osmo за i Pad или таблет Fire, одобренную родители и учители по целия свят. Използва се в повече от 31 000 класове от производителя.

Свойства

Клиентите също избират