0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Водеща в индустрията Гаранция от 10 години на Маслени помпи Macnaught T312 3:1 с въздушно задвижване. Световноизвестният Австралийски Маслена помпа, Вече са Достъпни в САЩ.

Водеща в индустрията Гаранция от 10 години на Маслени помпи Macnaught T312 3:1 с въздушно задвижване. Световноизвестният

BGN 316.00
Налично

Сума

Неагресивна въздушен двигател, не се изисква маслена смазка. съотношението помпи 3 : 1 с производителност до 3,5 gpm на разстояние 90 метра.Вграденият предпазен вентил за защита от повишаване на налягането, причинено от топлинно разширение.Идва под формата на голи помпа само с 2-инчов адаптер. 1" Впуск течност FNPT 3/4" Освобождаване на течности FNPT.Гама предавателни заглушек помпи OILMASTER - това са висококачествени маслени помпи в икономична цена.Идеален избор за малки цехове или услуги на камиони.Няколко помпи, серия " Т " е разработен с безгремучертутным въздушния двигател, който не се нуждае от смазване маслена, помпи имат много нисък разход на въздуха и нивата на шума по време на работа е много ниско.Конструкцията на поредица от " T " включва вграден клапан за понижаване на налягането за защита от повишаване на налягането, причинено от топлинно разширение, подходящ за масла и охлаждащи течности с премиксами до вискозитет SAE140.

Свойства

Клиентите също избират