0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Голям Органайзер за хранителни добавки за месечен запас, KEAGY влагоустойчив, отговарят на високи Органайзер за витаминни таблетки с Големи Отделения Етикети Пътен ?

Голям Органайзер за хранителни добавки за месечен запас, KEAGY влагоустойчив, отговарят на високи Органайзер за витаминни

BGN 9.59
Налично

Сума

????Голям капацитет на един месец : Организатор на таблетки за пътуване KIGI с големи отделения, които могат да доставят витамин добавка на таблетки в продължение на 30 дни .Не е нужно от време на време се попълни хапчета или хранителни добавки за всекидневна употреба. ????Влагоустойчив, отговарят на високи опаковка хапчета за съхранение : С херметически капак прави кутия за хапчета водоустойчив и влагоустойчив,а също и за съхранение и за предотвратяване на увреждане на витамини и съхранение на вашите таблетки в сухо състояние, тогава може да я вземе на брега, за къмпинг и т.н.???? На въртящата се на 360° Капачка Кръгла контейнер за таблетки : Просто завъртете поворотную капак от клон на юг за всяка хапчета, витамини или лекарства, които искате да се дозират.Вие не трябва да приемате ги с пръст, който не замърсява други витаминни добавки. ????Уличен контейнер за таблетки : За хора, които пътуват, облицовам своите витамини и всичко останало, от което имате нужда, този калъф-органайзер за хранителни добавки.Можете да го хвърлят в чанта или куфар и бързо да го намерите. ????Напомняне за приложение : Тази кутия за хапчета, свързана с прилагането на KIGI,което може да ви напомня за изпълнението на план за приемане и можете да следите лекарства и витамини за себе си или за любим човек.Нашето приложение за напомняния за лекарства работи като будилник в кутия с хапчета - просто въведете хапчетата и време, когато трябва да ги взема!.

Свойства

Клиентите също избират