0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
10 X Тежки Двойни Куки за дрехи, Стенни с 20 гайки, Универсални Метални Куки, Ретро Двойни куки, Стенни Цинковых Гласове Куки за дреха, Палто, Чанта, Шал, Кърпи, Шапки, Ча?

10 X Тежки Двойни Куки за дрехи, Стенни с 20 гайки, Универсални Метални Куки, Ретро Двойни куки, Стенни Цинковых Гласове

BGN 9.11
Налично

Сума

Селски куки за дрехи Опаковка, включва 10 парчета антични куки най-високо качество с двойни куки с 10 дълги звена винтове и 10 от къси звена с винтове. [DIY закачалка за пелети и лесно да ги намерите.Тези двойни куки-добър начин да поддържате вашето пространство.].Куки за дрехи, изработени от висококачествени материали от с леене под налягане; Винтове 20 бр. са изработени от желязо и са покрити с нетоксични екологично чисти материали, твърди и издръжливи.По този начин, тези тежки куки-на бойниците могат лесно да държат на тегло до 45 кг и широко подкрепят палто, сако, чанта, шал, чадър, чаша, шапка, кърпа за баня, ключ, както и коледни чорапи и коледен венец.Куки с двойни зъби може лесно да се инсталира на стена, дървена дъска или други материални повърхността.Всеки от ретро-куката укрепен 2 винта, можете да използвате винтове за закрепване на тези двойни куки директно към стената, шкафове или вратите.При работа с дебели повърхности универсални черни куки, без ръжда и могат да вървят добре един с друг, за да запазите вашите вещи.Край толкова лъскав, че няма да навреди на дрехите си, или всеки предмет, на който висите.Стенен куки за закрепване Размер : 3,7"x2,1"x1"/94x53x25 mm, винтове 1"/25 мм и 0,65"/17 mm. Инструкция за инсталиране : 1.поставете куката на стената; 2. отбележете местоположението на винт; 3. пробиват две дупки на мястото, където се намира марка; 4. завийте кука в стената или по дъската. Стенен куки могат лесно да се мотае, като палта, халати, якета, чаши, бижута, чаршафи, чанта и колани, за да поддържа реда в дома си.Идеални за коридори, коридори, фоайе, бани и помещения с ограничено пространство за съхранение.Препоръчва се да се инсталира върху твърда дървесина или дървена повърхност.Работи във влажен, влажен климат, такъв като гаражи, двор, спални, бани, гардероби, антрета и така нататък.

Свойства

Клиентите също избират