0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
KIDPAR 90шт Титуляр за коледни картички, комплект от 5 Празнични Хубави Празнични дизайн, 30 Притежатели на Коледни поздравителни картички, 30 пликове и 30 Хубави стикери ?

KIDPAR 90шт Титуляр за коледни картички, комплект от 5 Празнични Хубави Празнични дизайн, 30 Притежатели на Коледни поздравителни

BGN 7.99
Налично

Сума

30 Притежателите на карти за подаръци : различни по модел и цвят. 6 бр на всеки хубав фигурата.Включително Бяла Мечка, Дядо Коледа, Коледна Елха, Снежен човек и от Северен Елен.Идеален за банкноти или карта подарък : Размер : 6,5"*3,6" Вътре в тях, 4 ръкави, а подарък карта може да бъде изрязана над него, така че е подходящ за подарък карти и пари в брой или чекове.Пломбират пликове с Вода : В комплекта са включени 30 броя пликове, които могат да се запечатват с вода.Чисти бели пликове, които позволяват да напишете своето име, писма или дори нарисува нещо забавно.Достоен начин за опаковки : Можете да напишете вашите ПИСМА вътре в паричния на притежателя, за да изразят своята загриженост и любов. 30 Хубави етикети : В комплекта са включени стикери от 30 бр. Можете да ги залепите на пликове.По този начин получателят ще знае кой го изпрати незабавно.Изработен е от висококачествена хартия за допълнителна здравина. 30 притежателите на карти за подаръци достатъчно за всички роднини или приятели.Размер на картата : 6,5"*3,6", достатъчно голям, за пари, купон и билети.Полза : Смили се за вас от стреса при избор на подарък и се уверете, че той/тя може да получи това, което наистина иска.Опаковка : . -30 Притежателите на карти за Подаръци. - 30 Бели Пликове. -30 Прозрачни печати.Мотиви : от Бяла Мечка, Дядо Коледа, Коледна Елха, Снежен човек и Лосове. по 6 парчета всяко.Повод : .Коледа, Деня на благодарността, рожден Ден, Сватба, Корпоративна вечеря и други поводи.Достойни за коледни подаръци, за да изразят своята любов и грижи на приятелите си, колегите си и на децата.

Свойства

Клиентите също избират