0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
150 г Електрическа Мелница За Смилане на Зърно Хеликоптер Зърнени култури, Подправки Хеликоптер Билки Хеликоптер от най-добрите на Прах (110)

150 г Електрическа Мелница За Смилане на Зърно Хеликоптер Зърнени култури, Подправки Хеликоптер Билки Хеликоптер от най-добрите

BGN 47.20
Налично

Сума

[Характеристики] : Високоскоростен богат на функции за опесъчаване машина е с фина структура, ниско ниво на шум, малки размери, липсата на вибрации, компактен външен вид и лекота на работа. [Характеристики] : Този електрически хеликоптер зърно да се смила на всички видове мазоли и зърна на фин прах при температура от 50-300 ° C. Той е подходящ за смилане на сухи материали като кафе на зърна, ориз, царевица, подправки, чушки и малки билки. [Прилагането на] : Мелница на електрическа мелница използва широко в семейството, клиники,медицински стаята, ресторант, лаборатория.Това е удобен инструмент за домашна кухня. [Опции] : Напрежение : 110 В, Мощност : 550 W, Обем : 150 г, Степента на смилане : 70-300 окото. 1. Чупене материали не превишава половината от вредните бразда. 2. Разбивающиеся мерителни материали трябва да останат сухи, без влага и мазнини. 3. Когато се стартира,моля, незабавно изключете захранването, ако острието застряло поради трясък материали, а двигателят не работи (възниква бръмчене, шум), за да се избегне изгаряне на двигателя, а след това премахване на блокове, проверете предпазителя и рестартирайте машината. 4. Обикновено измельчайте твърди лекарства в прах, в рамките на минута.Не эксплуатируйте машина непрекъснато в продължение на дълго време, можете да използвате тази машина с интервал. 5. Не почиствайте машината с вода, можете да почистите устройството с кърпа или четка. 6. По време на употреба не отваряйте горния капак и не поставяйте ръцете си. 7. Вие трябва да изключите източника на захранване, ако двигателят не работи.

Свойства

Клиентите също избират