0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
L-образно бюро, 54 Игри на маса, Компютърно бюро, L-образно бюро, бюро за домашния офис, Ъглово работно бюро за обучение, е Лесно монтируемый(Черен)

L-образно бюро, 54 Игри на маса, Компютърно бюро, L-образно бюро, бюро за домашния офис, Ъглово работно бюро за обучение,

BGN 59.90
Налично

Сума

Можете да го използвате като компютърен масата, офис работна станция, десктоп, писмено, на бюрото или на картинката на масата.Това намалява аксесоари,по-удобна инсталация. ●МОДЕРЕН ПРОСТ СТИЛ-както прости, така и стилен, той може да осигури проста красота за вашия офис или дом.За разлика от метални скоби, той може да защити дървени дъски от унищожение. 【Ъгъл маса във формата на буквата L : Какво ще получите】 една игра на компютъра във формата на буквата L, с гаранция, без проблеми и без колебание следпродажбено обслужване. ●ИЗДРЪЖЛИВОСТ-Удобен бюро има сложни функции, като например висока устойчивост на топлина, издръжливост, устойчивост на износване, водоустойчив, нескользящая, здрава и устойчива, която може да поддържа голяма тежест, с гладка повърхност, с отлични показатели за здравето и околната среда и лесни за почистване. 【Професионално обслужване на Клиентите】 Ако имате някакви проблеми с качеството в рамките на една година, можете да се свържете с нас по всяко време за получаване на следпродажбено обслужване.Затова интерфейс за лесно свързване чрез задръстване. 【Бърз монтаж и лесно почистване】 за Да сглобяването на този трайни плот L-образна форма максимално лесно, ние сме включени в комплекта доста ясни и подробни инструкции, номерирани детайли и всички необходими инструменти.

Свойства

Клиентите също избират