0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
130-подножието Led светлини USTO Синхронизиране на музика Промяна на Цвета на Led Светлина ленти Led Светлина с Управлението на приложение на телефона и дистанционно упра?

130-подножието Led светлини USTO Синхронизиране на музика Промяна на Цвета на Led Светлина ленти Led Светлина с Управлението

BGN 74.32
Налично

Сума

Насладете се на динамична атмосфера, това ще направи вашето парти незабравимо.Светлината се променя в ритъма на музиката.【Ультрадлинный】130 фута лентов лампа със здрава самозалепваща лента(2 ролка 65 фута), гъвкав за монтаж на всяко място.Животът се нуждае от чувство на ритуала,така ярки светлини, за да направите живота си спокойна и вълнуваща.Led лента правят стаята по-светла и ярка, че са подходящи за различни условия в помещенията .; ③ Планирайте време за събуждане и заспиване, като зададете времето за включване/изключване на светлината.Стъпка 2 : Уверете се, че вашите телефони Bluetooth отворени. осветление за вашия дом декорации.Независимо от това,какъв е празник, създайте в дома си празнично настроение.Забележка : .Накарай вас да изпитате удоволствието от реформированных пространства. След това светлини ленти автоматично да се свързват към приложението.① Включване/изключване на led индикатор ,регулиране на яркост,промяна на цвета; ② Изберете друг режим на осветление в зависимост от вашите изисквания,като стробоскоп,статика, наклон и т.Работно напрежение осветителни крушки е 110-240 v, моля, да не се превишава максимално допустимото работно напрежение осветителни лампи range.Започваме музикално парти с тази ивица светлина. 【Режим таймер】Можете да зададете времето за включване или изключване на led лента, интелигентна led лента ще направи вашият план е идеален.свържете се с приложение за смартфон,за да управляват ивица от led светлини.Do не свързвайте никакви светлинни ивици-дълга дължина на комплекта,.Добавете забавление и бои в живота си. 【Декоративно приложение】Led светлини се използват широко за декорация на дома,например спални, хол, кухня, стени,стълби и т.Ние винаги се подобрява. Благодарение на своите отлични показатели можете да създадете романтична, спокойна,жизнена атмосфера в съответствие с вашите променящите се нужди.It трябва да бъдат нарязани по протежение на линията на рязане, в противен случай това може да предизвика късо съединение. 【Интелигентно управление на】Изтеглете приложение. 【Функция за възпроизвеждане на музика】, Благодарение на вградения высокочувствительному микрофон ивица светодиоди за синхронизиране на музика може да промените цветовете, както и скорост на промяна на цвета зависи от ритми на музика или източника на звука.

Свойства

Клиентите също избират