0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Умама Кръпка Мини Комплект от 4 Скъп скъп мечки Коала в Австралия Кръпка Коала с хубаво дърво Карикатура Ютия На бродирани нашивках Апликация на Иглата Занаят Маши?

Умама Кръпка Мини Комплект от 4 Скъп скъп мечки Коала в Австралия Кръпка Коала с хубаво дърво Карикатура Ютия На бродирани

BGN 64.24
Налично

Сума

Размер : Натиснете/Преместване На Следните Изображения Желания Размер.Как да използвате : . 1. Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и топлина герметизирующий лист на задната страна на пластира. 2. Поставете заплату на точното място на вашата тъкан, като искате да декорирате. 3. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и погладьте при висока температура, след това натискам желязо заплату в продължение на 10-15 секунди повече от 2-3 пъти. 4. В продължение на дълго време на използването трябва да се повтаря в стъпка 3 на гърба си кърпа. 5. Изчакайте, докато той се охлади, а след това проверете дали ъгъл на всеки пластир и около ръбовете на пластира, които вече са запечатани.Ако вие не сте готови, повторете това в стъпка 3 и стъпка 4. този елемент.Ние изпращаме стоки по целия свят, Стоките ще бъдат доставени в рамките на 1-2 работни дни след извършване на плащането.Време за доставка по целия свят обикновено отнема 11-21 работни дни.отдалечените райони изисква по-дълго време.Моля, не правете поръчка, ако не искате да чакате.Рядко се случва закъснение, но това засяга времето, митническо оформяне, празници, политическа и обществена ситуация и т.н.

Свойства

Клиентите също избират