0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Квадратна Стъклена Роликовая Бутилка С Етерични Масла,5 мл Флакони с Етерично Масло За спиртни напитки за Еднократна Употреба От Дебело Стъкло Роликовая Бутилка М?

Квадратна Стъклена Роликовая Бутилка С Етерични Масла,5 мл Флакони с Етерично Масло За спиртни напитки за Еднократна

BGN 12.62
Налично

Сума

Малки размери, компактна консистенция, лек, перфектно преместване, лесен за носене, може да бъде изпълнен, е безопасна и удобна.Стъклена бутилка в този клип е направен от дебело стъкло, което не е лесно да се смаже, така че няма нужда да се притеснявате за това, за да я сложи в чантата си.Катящийся стоманени топчета може да се използва дори и при зареждане с гориво, и колелата вече не се заяжда или да падне.Материал : стъкло + топка от неръждаема стомана + алуминиево покритие, капацитет : 5 мл, цвят : злато, сребро, размер : 25x52 mm / 0,98x2,05 инча.Много подходящ за зареждане на различни масла, като сложни етерични масла, растителни масла, аромати, парфюми, масажни масла и др Спецификация : Материал : Прозрачна стъклена роликовая бутилка +Алуминиево покритие+Ролкови топка от неръждаема стомана.Размер : 25x52 мм / 0.98x2.05 инча Капацитет : 5 мл. Цвят : злато, сребро В пакет включва : Стъклена бутилка 10 * 5 мл. на 10 * Ролкови Топка От Неръждаема Стомана. 10 * Алуминиеви Капачки.Как да използвате открывалку за етерични масла : 1, Като топки от неръждаема стомана : сложете край отваряне на бутилката под топки от реклами и натиснете надолу.Топки-ролки выскакивали било навън. 2 Затваряне на топки ролки : след Като топки ролки выскочат, намерете правилната дупка в центъра на опери, която отговаря на вашия размер топки ролки.Поставете правилната дупка в горната част на ролкови топки и натиснете надолу.Топли забележки : 1.Преди употреба се препоръчва да се изплаква със студена вода или да се проведе редовна дезинфекция. 2.В бутилката се използват висококачествени еластично стъклото, което е трудно да се прекъсне.Гаранция за удовлетвореност : Ние стриктно следим за качеството на нашите продукти.Ако получите нещо счупени, моля, не се притеснявайте и да ни уведомите веднага.Ние ще ви изпратим замяна или връщане в рамките на 12 часа.Благодарим ви.

Свойства

Материал:
Прозрачна Стъклена Роликовая Бутилка +Алуминиево Покритие+Ролкови Топка От Неръждаема Стомана.
Размер :
25x52 мм / 0.98x2.05 инча
Капацитет:
5 мл.
Цвят:
Злато, Сребро
Комплектът Включва:
Стъклена бутилка 10 * 5 мл. :
10 * Ролкови Топка От Неръждаема Стомана. :
10 * Алуминиеви Капачки. :
Как да използвате открывалку за етерични масла:
1, Като топки валяк неръждаема стомана:
сложи край отваряне на бутилката под топки валяк и натискам надолу. Топки-ролки выскакивали било навън.
2 Затваряне на топки валяк:
След като топки валяк выскочат, намерете правилната дупка в центъра на операнера, което съответства на размера на вашите ролери топки. Поставете правилната дупка в горната част на ролкови топки и натиснете надолу.
Топли нотки на:
1.Предлагаме ви да се почисти със студена вода или да се проведе редовна дезинфекция преди употреба. :
2.В бутилката се използват висококачествени еластично стъклото, което е трудно да се прекъсне. :
Гаранция Отговори:
Ние стриктно следим за качеството на нашите продукти.Ако получите нещо счупен, моля, не се притеснявайте и ни кажете веднага. Ние ще ви изпратим замяна или връщане в рамките на 12 часа.Благодарим ви.

Клиентите също избират