0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
4 Опаковки от 30 мл/1 грам Кехлибар Roller Стъклени Бутилки Дезодорант Ролка За Бутилки Пътни Многократна употреба, Контейнери за дезодорант САМ с пластмасово Роликовы?

4 Опаковки от 30 мл/1 грам Кехлибар Roller Стъклени Бутилки Дезодорант Ролка За Бутилки Пътни Многократна употреба, Контейнери

BGN 8.79
Налично

Сума

Вие ще получите 3 флакон дезодорант от тъмно стъкло с ролки,с пластмасово роликовым топка и закручивающейся капак.Изработен е от висококачествен материал, от матирано стъкло,Капацитет : 30 мл/1 унция размер : приблизително 3,1 см.*10 виж Може да се използва за дезодорант, слънцезащитен крем, овлажнител, етерични масла и т.н. Идеално за пътуване или за това,за да го постави в малката си дамска чанта,джоб, куфар и т.н. Стягане поставяне и капачки, предотвратява течове,не е нужно да се притеснявате за протечке.Изработен от висококачествена материал от тъмно стъкло,Капацитет : 30 мл/1 унция размер : приблизително 3,1 см.*10 см. Може да се използва за дезодорант, слънцезащитен крем, овлажнител, етерични масла и т.н. Идеално за пътуване или за настаняване в малкия си чантата,джоба,чантата и т.н. Стягане поставяне и закручивающейся капачки, предотвратява течове,не е нужно да се притеснявате за протечке В пакета е включено : 4 бр. Бутилки с ролки за дезодорант.

Свойства

Клиентите също избират