0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Горивната един пулверизатор 4 Дупки 0280158233 5184085AC Съвместимост с някои коли Chry и Ram 2011-2019 година., внедорожниками, фургонами и камиони (1 опаковка)

Горивната един пулверизатор 4 Дупки 0280158233 5184085AC Съвместимост с някои коли Chry и Ram 2011-2019 година., внедорожниками,

BGN 13.51
Налично

Сума

【Инсталиране на】 : Горивната един пулверизатор за 0280158233 5184085 AC е Съвместим с някои коли Chry и Ram 2011-2019 години, внедорожниками, фургонами и камиони (1 опаковка моля, въведете своя модел в горния ляв ъгъл на таблицата за съвместимост-преглед на пълния модел). 【】 Изпълнение : Вътрешен о-пръстен може да се предотврати попадането на гориво, което напълно отговаря на вътрешната съпротива сонда и потреблението на гориво OEM-инжектор, което ще помогне да се ускори подаването на енергия и да спестят бензин. 【Подмяна на горивната инжектори】 : един пулверизатор е преминал строгите симулационни тестове за откриване на течове, запушване, пръскане, на ъгъла на впръскване и хомогенност на всяка инжектори на различни скорости за осигуряване на дългосрочна надеждност. 【Подобрена опаковка】 : Съвременно оборудване и строг контрол в завода, използването на високо-производителни строителни материали, отлично качество на изработка; и всяка дюза опаковани индивидуално, за да се гарантира, че пратката не е повреден, а качеството на надеждно. 【】 Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване.Защо да изберете нас : 1. Всички детайли подложени на строг контрол за качество не само преди да се изпрати, но и в рамките на целия производствен процес.На всеки етап от производството се извършва няколко проверки за контрол на качеството за осигуряване на качеството на всеки детайл 2. Лесен и бърз монтаж : Нашите резервни части са лесни за инсталиране.Повечето от тях щепсела и да играе.Това ще ни помогне да спестите много време. Единната конструкция : 1. Предварително установени трайни уплътнителни пръстени, за които не се изисква покупка на нови инсталации, могат да допринесат за плавна работа на двигателя и балансирано подаване на гориво, като по този начин намаляване на общия разход на гориво и вредни емисии.2. Електрически конектор, произведен в съответствие със стандарт OE, може да бъде свързване и играем.3. Уникална конструкция на отворите за впръскване на гориво осигурява добра функция за пръскане и по-пълно изгаряне на дюзи за впръскване на гориво.Често явление повреда на горивните дюзи : 1. Нарушения на вибрации на превозното средства2. Индикатора за неизправност на двигателя горит3. Трудности с пускането на автомобила 4. Повишен разход на гориво Ако колата ви е в тези състояния, моля, сменете го навреме, за да се увери, че другите детайли не са повредени!.

Свойства

Клиентите също избират