0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Стойка за борба с тълпата VEVOR, Комплект от 8 бр. Набор от подпори, Набор от подпори с Черен колан се Прибира 6,6 фута/2 м, Бариера за борба с тълпата черен Цвят с бетон и м?

Стойка за борба с тълпата VEVOR, Комплект от 8 бр. Набор от подпори, Набор от подпори с Черен колан се Прибира 6,6 фута/2

BGN 230.94
Налично

Сума

Здрав материал : Багажник за възпиране на тълпата, изработени от стомана и трайни желязо, достатъчно здрави за по-дълга употреба.Разтегателен ремък дебел, него не е лесно да се прекъсне.Четырехходовая връзка : Нашият набор от подпори оборудван с дълъг колан се прибира с по-бавен буфер, която ви позволява да безразлично комбинирате багажник.4-ходова адаптер осигурява добра изолация от четирите страни в съответствие с вашите нужди.Постоянен пиедестал : Фондация запълнени с бетон и има покритие от неръждаема стомана за максимална защита от силния натиск.На пиедестал е достатъчно здрав, и не е лесно да прокара надолу тълпата.С леко сърце монтаж : монтаж На рафтове, стелажи са необходими прости действия.Прикрепете багажник и основата на вертикално; плътно оправи винтове; след това съединете багажник с колан.Широки сценарий : Предназначени основно за борба с тълпата, тези позиции в опашката широко се прилагат в театри, хотели, казина, на събития с червена пътека и т.н. Модел : VV-SS-BLBLB8 ZG.Основен материал : Желязо и стомана.Обща височина : (приблизително) 35,4 инча/90 виж Дебелината на стената на колоната : 0,8 мм. Диаметър на основата : 12,6 инча/32 виж Дължина на колана : 6,6 фута/2 м. на Цвета на колана : Черен.Тегло на продукта : 114 кг/50 кг Предлаган от нас набор от подпори, оборудван с 4-лентови с презрамки, конструкция от неръждаема стомана и изискан външен вид, е ненадминат избор за ръководство на тълпата.Безгрижно комбинация от постове и интелигентен дизайн, ще ви осигури ефективно отделяне на тълпата.Модел : VV-SS-BLBLB8 ZGMain Материал : Желязо и стомана с Обща височина : (прибл.) 35,4 инча/90 см Дебелина на стената на колоната : 0,8 мм Диаметър на основата : 12,6 инча/32 см, Дължина на ленти : 6,6 фута/2 Мбельта Цвят : черен Тегло : 114 кг/50 кг.

Свойства

Клиентите също избират