0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
1/16 Комплект Телени Въжета,95 Бр. Комплект За Окачване на Струнен Светлини , Кабели За Външно Осветление, 50 М/165 МЕТРА Кабел От Неръждаема Стомана С Винил Покритие за В?

1/16 Комплект Телени Въжета,95 Бр. Комплект За Окачване на Струнен Светлини , Кабели За Външно Осветление, 50 М/165 МЕТРА

BGN 24.79
Налично

Сума

Опаковъчен лист-Включва жично кабел с PVC покритие 30 М./100 ft или 50 m/165 фута,6 бр . Въртяща скоба M5,Напръстници за телени линия на въжето 12 бр . М2,12 бр . Колани за телени проушин M5 ,32 бр. Алуминиева обжимная контур М2,4 бр. Удлинительный кука M6,4 бр. Карабинный кука M5,12 бр. винтове разширяване 8*40,12 бр. Единична скоба М3.Свойства на продукта-Изработен от неръждаема стомана 304, структура стомана въжето и 7 X7, покрит със слой пластмаса, за да направите повърхността по-гладка и без чеп, както и изолиране на стоманен кабел от контакт с външната среда, подобряване на защита от ръжда, изящна изработка, здравина и дълготрайност.Характеристики на продуктаВъже от неръждаема стомана GZFTMKOBNS е опъната резервоар за вода в продължение на 4 пъти, и му е трудно да се отпуснеш.Спецификация 7x7 има по-висока носеща способност, сила и издръжливост.Приложение-Стоманен кабел, подходящ за висящи гирлянди, висящи осветителни тела, висящи осветителни тела за вътрешен двор , подвесного градина, окачване на картини ,външна употреба с въжета за палатки, бельевых въжета, висящи външни тела, парапети за подови настилки и т.н. на Нашите услуги-Нашият въжето с винил покритие премина на строг контрол за качество и при условие, гаранционно обслужване.Ако имате проблеми по време на употреба, моля, изпратете ми имейл и аз задължително ще ви дам задоволителен отговор.Свържете се с нас по пощата, ние ще ви дадем гаранция за една година!.Въже от неръждаема стомана GZFTMKOBNS 304 - гладка повърхност, водоустойчивост и защита от ръжда, висока носеща способност, здрава вътрешна структура, по-здрав, качество, услуга, марка, можем да правим с вас по-уверени.Комплект въжета GZFTMKOBNS 1/16 Той е 5-8 видове методи за инсталиране за вас, можете да изберете най-подходящия метод на инсталация за прилагане на различни официални светлините палаткам, градини, огради и така нататък.Градински тел Благодарение на лесния начин на монтаж можете да създадете романтична и уютна обстановка за вашето семейство.Характеристики. 1. Нержавеющие кабели могат да предават натоварването на големи разстояния. 2. Коефициент на запас якост, носещи голям, а използването му е безопасно и сигурно. 3. Лек, лесен за носене и транспортиране. 4.В състояние да издържат на различни натоварвания и променливи натоварвания. 5. Той се отличава с висока якост на опън, якост на умора на материала и шок вискозитет. 6. В високоскоростни работни условия той е устойчив на абразия, антивибрационный и има добра стабилност на работа. 7. Добра устойчивост на корозия, възможност за нормална работа в тежки условия на различни вредни среди. 8. Добра мекота, подходящ за теглене, дърпане, ленти и други цели.

Свойства

Клиентите също избират