0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Микроскоп BNISE за възрастни и деца, Лабораторни монокулярные микроскопи с увеличение 100X-1000X и двойна led подсветка, Биологичен микроскоп с набор от аксесоари за микро?

Микроскоп BNISE за възрастни и деца, Лабораторни монокулярные микроскопи с увеличение 100X-1000X и двойна led подсветка,

BGN 55.99
Налично

Сума

★Увеличение : Този микроскоп, снабден с 25-кратными окулярами и 4-кратными, 10-кратными, 40-кратными леща с възможност за завъртане на 360 градуса, осигуряващи увеличаване на 100, 250 и 1000 пъти.Подходящ за деца и ученици. ★Двойна led осветление : Вградена светодиодна подсветка има предавателни източник на светлина за наблюдение от непрозрачен обект,който облучается отгоре, или за наблюдение на прозрачни образец, облучаемым отдолу.Осигурете идеалното осветление за гледане на обекти в общината. (Led източник на светлина се захранва от 3 батерии тип АА, опаковка без батерии). ★Перфектен дизайн и прецизно фокусиране : Ергономичен дизайн помага да се избегне дискомфорт в шийните част на гръбначния стълб при продължителна употреба, като помага за задържане на потребителя в правилната позиция.Дръжка регулиране грубо фокусиране позволява да регулирате нивото на слайдове нагоре и надолу, за създаване на по-ясна и по-ясна картината. ★Общ достъп в реално време : Приложен адаптер за мобилен телефон ви помага да снимате и записвате изображението, което виждате през микроскоп, с помощта на вашия мобилен телефон.Можете също така да споделяте снимки, видео или със своите семейства и приятели в реално време. ★Допълнителен безплатен подарък : Идва с предавателна диапозитиви за микроскоп (10 бр. био-слайдове и 5 бр. празни слайда),wi-затвор, адаптер за мобилен телефон и аксесоари за микроскоп 12 бр. Е отличен микроскоп за деца и възрастни.Висококачествено напълно оптично стъкло осигурява по-ясна картина.Ергономичен дизайн : монокулярная корона 45 градуса.С 3 обективи и окуляром WF25 X можете да използвате 3 нива на увеличаване от 100 X до 1000 X.Диапазон на увеличение е идеален за гледане на микроскопични организми.Горен и долен източници на светлина осигуряват покритие на наблюдаваната извадка.Микроскоп BNISE-това е идеален продукт за участие на децата в научни наблюдения и открития.Много на науката в съвременното общество са свързани с наблюдение на природата и оттеглянето на констатациите от тези наблюдения.Децата се научават, колко магически и интересен е светът на микробите, когато ползвате микроскоп.Чрез наблюдение те установиха вътрешната структура на познати обекти.Те могат да записват своите наблюдения и да прави изводи.Накратко, те могат да станат велики учени.Това е страхотен микроскоп, за деца и възрастни.Висококачествено напълно оптично стъкло осигурява по-ясна картина.Ергономичен дизайн : монокулярная корона 45 градуса с 3 обективи и окуляром WF25 X, можете да използвате 3 нива на увеличаване от 100 X до 1000 X.Диапазон на увеличение е идеален за гледане на микроскопични организми.Горен и долен източници на светлина осигуряват покритие на наблюдаваната извадка.

Свойства

Клиентите също избират