0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Разделител За стая на Дървени Екран 4 Панела Преграда Дървена Сгъваема Преносима Преграда Мебели За помещения Екран Преграда Рамка Начало Декор Тъкани на Окото Ди?

Разделител За стая на Дървени Екран 4 Панела Преграда Дървена Сгъваема Преносима Преграда Мебели За помещения Екран Преграда

BGN 55.99
Налично

Сума

【Сгъваеми панели】Нашата преграда се състои от четири панели с еднаква големина, които могат да променят формата си на място или да се блокира част от вашата стая, ако е необходимо.Просто расширяйтесь на дължина по ваш избор, лесен и удобен за ползване в движение, се Покриват сгъва за съхранение, когато не се използва. 【Професионална ръчна работа】Всички наши пазители на екрана са изработени от работници със 100% гаранция на качеството, за да ви осигури по-добро преживяване. 【Идеално разделяне на стаи】 Този екран в стил дял споделя вашата стая за уединение или просто за да се покаже като декоративен акцент.Нашият разделител на екрана в стаята е гъвкав и удобен за всички видове сцени, можете да ни разделител на екрана, за да се разделят зона за отдих, ресторант, гардероб и своя хол. 【Дизайн хуманизирано размери】Размер на нашето разделител на стаите е проектиран в съответствие с нарастването на повечето хора.Той може да отговори на нуждите на повечето хора в процеса на използването на дървени екрана.Всеки размер делител на екрана : 71"(H)*18"(W),неуспешно размер : 71"(H)*70,5"(Вт). 【Декоративен дизайн】Нашия разделител на стаите е по прост стил на дизайна.Материали, използвани за направата на разделяне на екрана, - това е екологично чиста дървесина.Можете да ги използвате безопасно.Цвят : Черен.

Свойства

Клиентите също избират