0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
ThinSlim Foods Кето - Хляб с нула съдържание на Въглехидрати | Низкоуглеводный Хляб | Keto-Приятелска Храна-Мед, 14 грама. (Опаковка от 2 броя)

ThinSlim Foods Кето - Хляб с нула съдържание на Въглехидрати | Низкоуглеводный Хляб | Keto-Приятелска Храна-Мед, 14 грама.

BGN 20.78
Налично

Сума

????ОРИГИНАЛ! : Thin Slim Foods вече повече от десет години се грижи за пазара низкоуглеводных продукти.Научете какво ни прави специални. ????НЕ е ТЕЖЪК : Нашият хляб не е изработен от бадемова или кокосово брашно, което може да се направи хляб, тежка и влажна. ????НУЛА ЧИСТИ ВЪГЛЕХИДРАТИ : Всяко парче от нашия хляб с ниско съдържание на въглехидрати-това е нула чисти въглехидрати, 7 г белтъчини, 7 г фибри и само 45 калории.Не губете време, нито калории, нито въглехидрати!. ХРАНЕНЕ с лабораторна ПРОВЕРКА : Нашият хляб с ниско съдържание на въглехидрати първоначално е бил произведен за диабетици.Затова е изключително важно, за да информация за храненето подтверждалась на лабораторната проверка.Ако не ядат храни с тинслимом, проверихте ли, че любимите ви храни на базата на резултатите от лабораторни изследвания?.??? СТАБИЛНА срок на годност : Не пълнете фризера замразени буханками хляб.Нашият хляб е с ниско съдържание на въглехидрати се предлага в опаковка, която е стабилна на рафта до откриването.Хляб с нула съдържание на въглехидрати, направени със същия приятен вкус, който вие обичате, без използване на консерванти. ???? 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ УСЛОВИЯ : Нашата революционна опаковка ви улеснява получаване и съхранение на хляб и означава, че ние не трябва да използвате допълнителни консерванти.Обаче при доставка на 100 хиляди буханок на месец не всеки хляб идва в перфектно състояние.Не се притеснявайте - ние подкрепяме наши продукти с 100% гаранция за изпълнение на условията. ???? 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ на ВКУС : Ние подкрепяме нашите ниско съдържание на въглехидрати продукти.Ако не ви харесват нашите продукти, уведомете ни и ние ще ви възстановим парите. ????KETO-ХРАНА : Първоначално приготвена за диабетици и низкоуглеводных диети, нашият хляб е с ниско съдържание на въглехидрати и чудесно за тези, които притежават кето-диета.??? БЕЗ СОЯ и БЕЗ ПОДСЛАДИТЕЛ : Само нашия меден аромат съдържа малко подсладител.Останали без захар и без алтернативни подсладители.Ако не се яде хляб с нула съдържание на въглехидрати Thin Slim Foods, защо любимата си избор нужда от подсладители?. ????КОШЕР : Сертифициран кошер хляб.Име на вкус : Мед | Размер : 14 унции (опаковка по 2 броя).

Свойства

Клиентите също избират