0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Хлъзгави Яма - Отдолу Насочени Маслена Помпа за стандартни Квартовых Бутилки, Включва и Метална Шарнирный панта 3/8 инча, Адаптери 8 мм и 10 мм за повечето висящи стаи ?

Хлъзгави Яма - Отдолу Насочени Маслена Помпа за стандартни Квартовых Бутилки, Включва и Метална Шарнирный панта 3/8 инча,

BGN 8.96
Налично

Сума

????ПОМПИ 8 КУБ. СМ ХОД на ПОМПАТА (Включително Метален Адаптер, 3/8 Инча, Свързан С Прозрачна Пластмасова Тръба). ????ТОЗИ КОМПЛЕКТ ЗА СМЯНА на МАСЛОТО ПРЕДАВКАТА се включва в себе си 3 размер на адаптера. 3/8"(Отточна тръба на шарнирна връзка, метален), 8 мм и 10 мм (метален).Опитайте се да познаете по определяне размера на маслената водосточни тапи на двигателя. (НЕ Е ПОДХОДЯЩ VOLVO PENTA). ???? 2 Твърди смукателни тръби ДОСТИГАТ ДО ДЪНОТО на ВИСОКИ И КРАТКИ МАСЛЕНИ БУТИЛКИ. ????Лесно Да Се Следват Инструкциите На Гърба На Карти Заглавието.??? Отново закрываемая Поли-Чанта за Съхранение. 3/8"-16 Въртящи Се Стоманени Адаптер. 8 мм-1,25 Бр. х 3/8"-16 Женски адаптер. 10 мм-1,25 Мъжки x 3/8"-16 Женски адаптер.Смяна на маслото в долната част на предавката може да бъде лесна работа, ако имате правилния комплект, маслена помпа Slippery Petes за дамско редуктор, определено е правилният!.За начало, този комплект идва с 3 различни адаптери : . 3/8"-16 Въртящи се Стоманени Адаптер8 Мм-1,25 Мъжки x 3/8"-16 Женски Адаптер10 Мм-1,25 Мъжки x 3/8"-16 Женски адаптер.С тези 3 адаптери, този комплект е подходящ за ПОВЕЧЕТО сливных отвори долния подвесного блок.За висящи стаи мотори, американско производство, вероятно ще се наложи да използвате отточна тръба на шарнирна връзка адаптер, 3/8 инча, тъй като повечето американски двигатели имат сливное дупка 3/8 инча по-долу.Този въртящи се стоманени адаптер много по-удобно, от пластмаса (показани на една от горните снимки), защото не трябва да се сменят цялата помпа, когато ввинчиваете адаптер в сливное дупка.И тъй като той е изработен от стомана, не е нужно да се притеснявате за сборен конец (което често се случва при ввинчивании пластмасов адаптер в стомана конец).Въпреки това, за повечето висящи стаи мотори чужди ви, вероятно ще наложи да се използва 2-метров адаптер С превръщането адаптер, 3/8 инча, както е показано на снимката по-горе. (НИТО ЕДИН ОТ АДАПТЕРИ В ТОЗИ ПАКЕТ НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ДВИГАТЕЛИ НА VOLVO PENTA).Самата помпа с обем 8 куб. см предлага се с дълга и къса като всмукване на тръбата, за да го достигна дъното си литрова бутилка (в зависимост от височината литрова бутилка).ЗАБЕЛЕЖКА : АДАПТЕРЪТ за КАПАК на ПОМПАТА е ПОДХОДЯЩА САМО ЗА СТАНДАРТНИ ЛИТРОВИ БУТИЛКИ С ОТВОР 28 мм (1,125 инча)!.

Свойства

Клиентите също избират