0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Придирчив Комплект за окачване на снимки на Премиум-Клас 225 Бр., Различни Закачалки за картини Включва и Нокти, Подвесную Тел, Има Капси, D Пръстен, Зубец за стенен мо?

Придирчив Комплект за окачване на снимки на Премиум-Клас 225 Бр., Различни Закачалки за картини Включва и Нокти, Подвесную

BGN 15.36
Налично

Сума

(Пълен Асортимент) Виси до 100 предмети навсякъде, където трябва.Нашият стенен монтаж комплект от 225 теми, подходящи за различни тежести от 10 lbs.to 120 килограма.Разбърква се и среща куки, за да се поддържа по-тежки предмети върху стените.Също така в комплекта са включени и нокти, и закачалки за картини, три 10-подножието на ролка особено солидна стоманена тел и мини-градиентный ниво. (Оперативна съвместимост) Подходящ за жилища, офиси, училища и на всяко място, където трябва да се мотае рамки, картини, произведения на изкуството и още много други на стената. (Висока Якост) Всички подвесное съоръжения, изработени от висококачествени материали.Допълнителна трайност благодарение на високото качество на материали и строг контрол на качеството. (Контрол на Качеството) Всички куки за окачване на картини, старателно се проверяват за съответствие с относителната им гвоздям, за да ви даде наистина полезна комплект за окачване на рамки за картини.Можете да намерите всички предмети еднакво полезни навсякъде, където имате нужда от комплект за окачване на рамки. (Обслужване на клиенти) Нашият екип винаги е готов да ви помогне в решаването на всякакви проблеми, които могат да възникнат у вас.Ние се гордеем с качеството на нашите продукти, и КЛИЕНТИТЕ ВИНАГИ са НА ПЪРВО МЯСТО!.Придирчив комплект за окачване на картини премиум-клас е отличен дизайн на най-добрите куки и закачалки за проекти за окачване на стенни картини.Този набор от многофункционални инструменти е прозрачна кутия за съхранение с пълни разделители, в която удобно се съхраняват всички 225 единици подвесного оборудване.Това е смес от куки и закачалки.Това е сплав чудеса.С помощта на комплект за окачване на картини премиум-клас Pickily сега можете да се мотае до 100 на елементи с различни размери и навсякъде, където ви трябва.Това е не само премията, но и скъпо различни.Вземи го сега и се насладете на всички очарователни цветя, които имаме – черно, сребърно и златно. * Куки 26 Бр х 10 килограма и пирони 30 бр х 1 инч. * Куки 20 Бр х 30 кг и пирони 25 бр х 1 инч. * Куки 4 Бр х 50 кг и пирони 8 Бр х 1,5 инча. * 3 Измъкне по 100 паунда и 6 ноктите 2 инча. * 2 Бр. х 80 кг.Куки (и 6 броя черни нокти ). * Куки 2 Бр х 120 лири (4 бр черни нокти ). * Стоманени кабели 3 бр х10 фута. * 1 Бр х Мини-Градиентный ниво. * 10 Бр х D-образен пръстен и 10 бр х винта. * 15 Бр х Пилообразный и 40 Бр х пирони 0,5 инча * 10 Бр х Има капси * 1 Бр х Калъф за съхранение.Сега можете да направите дома си по-очарователна, а офиса-по-ослепително.С всяка здрава детайл на този комплект вие ще станете прекрасен създател на декора на стените.Този стенен монтаж комплект за окачване на картини съвместима с всяка ситуация.Използвайте я навсякъде, където пожелаете.Той е идеален за домове, училища, студиа, офиси, ресторанти, художествени изложби и просто навсякъде, където се изискват висящи рамки или произведения на изкуството.

Свойства

Клиентите също избират