0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Комплект микроскопи за деца 8-12 години, 150x-1250x Микроскоп за начинаещи с led Подсветка със слайдове, Научни комплекти за съставен микроскоп, за студенти, Комплекти за б?

Комплект микроскопи за деца 8-12 години, 150x-1250x Микроскоп за начинаещи с led Подсветка със слайдове, Научни комплекти

BGN 50.56
Налично

Сума

В комплект микроскоп се използват материали за опазване на околната среда. Името на Раздел I 101 - Общото съдържание на олово в пропускане за повърхностно покритие.Той премина на следващото изпитание. -2 X Подготвени слайдове -1 x Перемешивающая барабани. Led лампа с ключ за ВКЛЮЧВАНЕ/изключване.Той осигурява мек и стабилен на светлина, който е приятен за очите на бебето. 45 - Общ пропускане на съдържанието на олово. (5) Законът на САЩ за подобряване на безопасността на потребителските стоки на 2008 г.децата могат да се настройвам под най-подходящия ъгъл, за да се избегне подуване на шията, предизвикана от продължителен експеримент. Материали за опазване на околната среда, Без Вредните Мирис.Технически Характеристики на : 150 X / 350 X / 750 X / 1250 X.Детето може да е по-добре да наблюдава експериментални образци. 【Широкоъгълен окуляр за удобно гледане, грижа за очите на децата】 Дупка, за да фокусиращ голям размер предоставя сверхширокий диапазон изглед, който е подходящ за дългосрочно наблюдение и грижи за очите на възрастни, деца, студенти, млади учени. (7) US CPSC 16 CFR, Част от 1307 Забрана на детски играчки и продукти за грижа за детето, съдържащи Посочените фталати - Пропуск за съдържанието на фталатов. (11) правото на щата Илинойс за кадмий-сигурните децата - Пропуск за съдържанието на разтворим кадмий. 【Led осветление, разгледайте научен свят по всяко време】 на Съставния микроскоп с led осветление може да се регулира индивидуално, за да отговарят на различни вътрешни и външни условия, различни условия на осветеност. (8) Калифорния предложение 65 от играчки, Решение за приемане № RG-356892 - Пропускане на съдържанието на олово.Колкото повече окуляр, толкова повече очите.Проектиране на детски микроскоп строго съответства на стандартите на САЩ и ASTM в областта на безопасността на децата и е преминал строгите изпитания и сертифицирани от независими трети страни на лаборатории.

Свойства

Клиентите също избират