0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Домашен тренажерное обзавеждане за жени. Домашно Спортно Оборудване. Начало Фитнеси За Жени. Преносима Домашна Тренировка. Общата Тренировка На Тялото. Фитнес зал?

Домашен тренажерное обзавеждане за жени. Домашно Спортно Оборудване. Начало Фитнеси За Жени. Преносима Домашна Тренировка.

BGN 119.99
Налично

Сума

???? ♀ ️ Ленти съпротива приседаниям с набор от удължени Това е универсален домашен тренажерное обзавеждане за тренировки идва с уреди за дома, фитнес зала, които ще ви помогнат да постигнете тренировка на цялото тяло с помощта на домашно фитнес оборудване.Тонизиране на ленти и ленти на съпротива могат да бъдат лесно приложени към платка за лесна и универсална за домашно оборудване за тренировки на цялото тяло.??? ️ ♀ ️ ПРЕНОСИМО оборудване за ленти на съпротива в салона : Нашите домашни фитнес оборудване-това е новата портативна система на тренировки във фитнес клуб, която настоява за вас до най-високо ниво на основната тренировка, за да устоят в личния живот на собствения си дом.Лесен за носене на аксесоари за тренировъчно оборудване за пътуване по време на пътуване по света.Повече никакви пропуски тренировки с този компактен домашен фитнес зала.??? ️ ♀ ️ НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ и ЛЕКА-тази балансировочная дъска идва с осигурена срещу плъзгане повърхност, която гарантира, че ще остане в този съвет по време на тренировка.Това ще ви помогне да премине тренировка, дори ако само искате да започнете да използвате балансова дъска.??? ️ ♀ ️ ЛЕСНО да се ОБУЧАВАТ в ГОРНАТА ИЛИ ДОЛНАТА ЧАСТ на ТЯЛОТО : С помощта на този симулатор за система ивици повърхността за домашен фитнес, който може да изпълнява тренировка за горната и долната част на тялото, тренировки по бокс с кардио съпротива и обучение за фокусиране на части от тялото в рамките на една седмица с помощта на тази по-добър тренажор за домашна фитнес за цялото тяло.??? ️♀️ Е сертифицирана по : Спортни уреди за домашен фитнес зала съдържат -1 Дъска за упражнения, 1 Сгъваем Тонизиращ пръчка за упражненията, 1 лента на съпротива (ЗЕЛЕН : 25 кг) с 10 различни нива на регулиране на повърхността, Ръководство за упражнения, Фитнес чанта.Ние гарантираме, че всички тези продукти, включително и тази балансировочную дъска, подложени на нашите строги оценка на качеството.Въпреки това, ако имате някакви проблеми или проблеми, свързани с вашия фитнес зала за домашни тренировки, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез.

Свойства

Клиентите също избират