0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Комплект за кола Автономеров ARTILAURA 52 мм, 3 в 1 (Волтметър+Температура на водата+Измерване на налягането на маслото) с тройно сензора на арматурното табло от неръждаем

Комплект за кола Автономеров ARTILAURA 52 мм, 3 в 1 (Волтметър+Температура на водата+Измерване на налягането на маслото)

BGN 60.88
Налично

Сума

???【Многофункционален комплект】Комплект 3 в 1 от ляво на дясно-това волтметър, манометър за налягане на масло, сензор за температура на водата.той постоянно следи за промяна на температурата на маслото и водата, за да се гарантира безопасността на шофиране. ✅【Материал】Корпус черен циферблат изработен от ABS и метален материал, устойчив и дълготраен.Цифри и показалеца ясно се вижда; Циферблат снабден с подсветка за по-лесно четене в тъмното. ????【Широка приложимост】се Отнася за повечето автомобили от 12 Век Висока чувствителност и лекота на работа.Той може да се използва вместо или в допълнение към работещите в момента индикаторным лампам.Сензор осигурява по-голяма точност и осигурява по-широк запас от сигурност, от индикатори. ????【В пакета е включено】1 x Волтметър+Температура на водата+Датчик за налягане на маслото .1 x скоба сензор с три дупки .1 x сензор .1 x сензор. 1 х 1/8" резба сензор NPT. 1 х инструкции за инсталиране.Лесен монтаж, подходящ и за професионална употреба. ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐【Гаранция за сервизно обслужване】Моля, свържете се с нас, ако сте доволни от нашите продукти, отговорът ще бъде даден в рамките на 24 часа и да предложи подходящи решения.Волтметър измерва напрежение от 8-16 волта, сензор за вода измерва от 100 до 250, Сензор масло измерва от 0 до 100 паунда на квадратен инч.

Свойства

Клиентите също избират