0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
HJ Garden 6 бр. 3/4 инча Гума Мек Кабелна Скоба 304 Неръждаема Стомана Басейн и Изолиран Скоба За маркуч/R-Образна Метална Скоба/Държач за тръба Задържане детайл за Инсталир

HJ Garden 6 бр. 3/4 инча Гума Мек Кабелна Скоба 304 Неръждаема Стомана Басейн и Изолиран Скоба За маркуч/R-Образна Метална

BGN 30.80
Налично

Сума

Опаковка : Опаковка от 6 бр. 3/4-инчов R-образни кабелна скоба от неръждаема стомана с гумена подложка, подходяща за свързване на кабели, тръби, маркучи и кабели (външен диаметър) с 3/4-инчови панели или люлки.Изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, в съчетание с изолирана гумено уплътнение EPDM, антикорозионна, антикорозионна, водоустойчив, може да се използва многократно, дълъг експлоатационен живот.Размери са в стоманена лента за удобство на идентификация.Диаметър на отвора за винта е 1/4 инча (6,5 мм), може да се монтира с винтове М6.Уплътнението е гумена може да забави вибрации и сътресения, да се намали износване на кабели и маркучи, прилепва плътно към маркуча и кабела, за да сте сигурни, че стяга здраво закрепени на място.Лесен за използване, лесен за извиване, огъване и експлоатация, подходящ за инсталации и ремонт на различни видове кабелни тръби, се използва широко в шлангах, стоманени тръби, кораби, вятърни очила, автомобили, UTV и дом и т.н., Размер : 3/4 инча.

Свойства

Материал:
Неръждаема Стомана 304, Дъвка
Вътрешен диаметър на Захващане:
3/4 инча
Диаметър На Отвора За Винт:
1/4 инча (6.5 мм)
Ширина на ламарина:
1/2 инча (12,7 мм)
Широчина На Затягане (Включително Гумена Шайба):
3/5 инча (прибл. 15 мм)
Характеристика:
Високо качество - Със свойства, водоустойчивост, пылеустойчивости, солеустойчивости, кислотоустойчивости, устойчивост към химикали и обща растворителям, устойчивост на корозия. :
Модерен дизайн - дизайн R-образна форма прави инсталацията по-лесна, лесно я завъртете до, огъване и използване, тя е здрава и надеждна. :
Изолация и противоударность - Гумена подложка изпълнява функцията за намаляване на вибрациите, за предотвратяване на триенето и изолация, а също така и за защита на неподвижна твърда тръба, маркуч и кабел. :
Защита на околната среда - Висококачествен материал за защита на околната среда, за многократна употреба, дълъг експлоатационен живот. :
Широко приложение - Може да се използва в автомобилостроенето, машиностроенето, автоматике, электрике, мрежа, съединители, далекосъобщенията или комуникации, осветление, домакинствата и други области, подходяща за монтаж и ремонт на различни видове кабелни тръби, като :
Пакетът включва:
6 бр. 3/4 инча Кабелна Скоба От Неръждаема Стомана с Гумено Уплътнение :

Клиентите също избират